EuroGastro

Targi EuroGastro i WorldHotel 2018 wysoko ocenione przez branżę

23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 11. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel w dniach 21-23 marca odwiedziło 19 117 osób. Czekało na nich 268 wystawców z 20 krajów. Po raz kolejny potwierdziło się, że mariaż EuroGastro i WorldHotel jest niezwykle udany.

Święto branży HoReCa już w marcu

W dniach 21-23 marca, w Centrum Targowo-Kongresowym w Warszawie odbędą się 22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 11. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. To wydarzenia na światowym poziomie,
na których każdy związany z branżą HoReCa po prostu musi być!

Targi EuroGastro – wszystko dla profesjonalnej gastronomii

Oferta wystawców 20. edycji Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro będzie bardzo różnorodna, szykuje się również wiele nowości. W jednym miejscu będzie można zapoznać się z najnowszym asortymentem produktów i rozwiązań potrzebnych do prowadzenia lokalu gastronomicznego. Jubileuszowe Targi EuroGastro odbędą się w dniach 6-8 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie.

Święto kawy na Targach EuroGastro

Jubileuszowe 20. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro będą prawdziwą gratką dla osób, które chcą poszerzyć swą wiedzę na temat kawy. Przez trzy dni w specjalnej strefie Coffee Village odbywać się będą warsztaty i spotkania z ekspertami kawowymi. Udział potwierdzili m.in. Alf Kramer – jeden z założycieli i pierwszy prezes SCAE, Adam Ringer – prezes Green Caff? Nero oraz Agnieszka Rojewska – Mistrzyni Polski Barista i Latte Art. Targi EuroGastro odbędą się w dniach 6-8 kwietnia br. w Warszawie.

20 lat Targów EuroGastro – historia smakiem pisana

Już za niespełna trzy miesiące odbędą się jubileuszowe 20. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro. Historia targów to także historia wielu firm, kulinarnych osobowości, a przede wszystkim rozwoju sektora HoReCa w Polsce. W ciągu dwóch dekad Targi EuroGastro zmieniały się, by stać się jednym z najważniejszych wydarzeń dla biznesu gastronomicznego w kraju.

Dwie dekady Targów EuroGastro

Do jubileuszowych 20. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro pozostały niespełna trzy miesiące. Trwają intensywne przygotowania do tej szczególnej edycji, która będzie okazją do podsumowania rozwoju targów i ich znaczenia dla sektora HoReCa. Zainteresowanie uczestnictwem ze strony firm jest bardzo duże, o czym świadczy fakt, że zarezerwowano już ponad 80% powierzchni wystawienniczej.

EuroGastro z najlepszymi rozwiązaniami dla branży!

Już w środę rozpocznie się najważniejsze wydarzenie dla sektora HoReCa – Targi EuroGastro. To miejsce dla przedstawicieli branży, którzy poszukują nowości i najlepszych na rynku sprzętów i produktów niezbędnych do prowadzenia biznesu, a także inspiracji do dalszego rozwoju. Podczas najbliższej edycji EuroGastro 278 wystawców z 14 krajów zaprezentuje swoją ofertę.

Jeszcze tylko do poniedziałku bilet na EuroGastro z 50% zniżką!

19. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro rozpoczną się już w przyszłym tygodniu. Tylko do poniedziałku, tj. 23 marca, można zarejestrować się online i skorzystać ze zniżki na bilet wstępu. W dniach 25-27 marca br. Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie odbędzie się wielkie święto gastronomii, podczas którego profesjonaliści będą mogli dokonać przeglądu oferty rynkowej i znaleźć rozwiązania dla każdego rodzaju lokalu.

Międzynarodowy certyfikat wiedzy winiarskiej na EuroGastro

Podczas zbliżających się 19. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro można wziąć udział w kursie, który kończy się egzaminem na Międzynarodowy Certyfikat Wiedzy Winiarskiej. Targi EuroGastro odbędą się 25-27 marca 2015 roku w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

Mistrzowskie Targi EuroGastro

Zbliżające się 19. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro umożliwią miłośnikom kuchni poznanie oferty gastronomicznej, będą również okazją do spotkania kulinarnych autorytetów. Po raz pierwszy szef kuchni Artur Świerżewski, który specjalizuje się w daniach kuchni myśliwskiej, zorganizuje konkurs “Smaki dziczyzny”. Tradycyjnie odbędą się pokazy oraz konkursy: “Kulinarny Talent 2015” Roberta Sowy, “Gotuj lokalnie” Marcina Budynka i Festiwal Kuchni Greckiej Teo Vafidisa.