Gastro-Hotel- Ponad 20 edycji!

To już kolejny rok podróży z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kołobrzegu.

26 – 28 lutego (wtorek – czwartek) w kołobrzeskiej Hali Milenium na ul. Łopuskiego 38 czekać będzie na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

Targi Gastro-Hotel to kameralny salon w profesjonalnej oprawie, dający możliwość spotkań B2B. To ciekawe wydarzenie dostarczające wielu wrażeń wizualnych i smakowych, pozwalające zapoznać się z najnowszymi trendami i technologiami.

CIEKAWE POKAZY

SPEEDBAR

Zapraszamy na pokazy trzykrotnego Mistrza Polski, Mistrza Europy, Chin i Dalekiego Wschodu oraz Wicemistrza Pucharu Świata w sztuce flair Krzysztofa Drabika – pseudonim artystyczny James Bond – Agent 007. Jego pokazy tak jak on są innowacyjne, eleganckie, pełne dynamiki i profesjonalizmu. Cechuje go pomysłowość, elastyczność i pracowitość. W czasie pokazu zmienia się w dziką , nieokiełznaną bestię. Jest szybki i nadzwyczaj dokładny.


CARVING


Sztuka rzeźbienia w warzywach i owocach ma swe korzenie w krajach azjatyckich. Efektownie wyrzeźbione owoce i warzywa zaskakują  kunsztem i precyzją, a jednocześnie przyciągają wzrok kształtem i bogatą kolorystyką.

Określenie „sztuka kulinarna” w pełni opisuje mistrzostwo Szefów Kuchni w przygotowaniu posiłku, a celem carvingu jest uczynienie tego jedzenia bardziej atrakcyjnym i apetycznym.
Zapraszamy na pokazy Dariusza Ślusarczyka na targach Gastro-Hotel.

SZKOLENIA

Na targach Gastro-Hotel w Kołobrzegu 26 – 28 lutego czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

  • Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii

  • Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii

  • Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa

  • Techniki obsługi kelnerskiej

  • Wino w gastronomii

  • Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości

 KONKURS


Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie:

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Bałtycka Kuchnia Regionalna

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl

KONKURS DLA GOŚCI ODWIEDZAJĄCYCH


KOŁOBRZEG
26
– 28 lutego 2013
Ul.
Łopuskiego 38
wtorek –
środa 1000 – 1700
czwartek
1000– 1500
Tel. 32 376 08 60

targi@gastro-hotel.pl

Debiut Wysp Liparyjskich na TT Warsaw
Po raz pierwszy przedstawiciele Federacji Hotelarzy Wysp Eolskich (Federalberghi Isole Eolie) wychodzą...
21. Targi Lato - inspirujący smak podróży
21. Targi Turystyki i Wypoczynku Lato, które odbyły się w dniach 22-24 kwietnia br., przeniosły mieszkańców...
Jak profesjonalnie zorganizować wyjazd na międzynarodowe targi?
Wydawać by się mogło, że w czasach, w których wszystko można załatwić mailowo lub telefonicznie, nikt...
Konferencje i workshopy - prezentacje państw podczas TT Warsaw
Targi TT Warsaw to ważne wydarzenie biznesowe dla branży turystycznej. Spośród grona tegorocznych wystawców...
IV Europejskie Targi Produktów Regionalnych 10-15 sierpnia 2013 Zakopane
200 wystawców krajowych i zagranicznych, w tym: 97 twórców ludowych, 103 wystawców branży gastronomiczno-spożywczej.
TT Warsaw 2013 na nowo odkrywają Tunezję
Kolorowa, radosna, pełna niespodzianek. Tunezja jakiej jeszcze nie znamy... Poza wypoczywaniem pod palmami,...